Norge-England 0-1:

Statistikken hans mot England røk med 0-1-tapet, men landslagssjefen sa seg ”stort sett fornøyd” med spillernes prestasjoner.

— Vi ble ikke akkurat rundspilt, vi spilte jevnt med dem, men skaper for lite. Vi er for lite dristige, og jeg er litt skuffet over at vi ikke tar større sjanser og utnytter bakrom litt mer, sa Olsen.

Etter to 0-0-kamper på 90-tallet, ble det Norges tredje kamp på rad uten scoring mot engelskmennene.

Målet som senket Norge kom allerede etter åtte minutters spill:

Ashley Young dro en skuddfinte, Brede Hangeland gikk fullstendig på og United-spissen lot seg ikke be to ganger. Vadim Demidov hang ikke med som sikring og Young plasserte kontrollert inn Englands 1-0 til venstre for Rune Jarstein.

-Vi kommer i ubalanse ved scoringen og gjør en del uvanlige misser. Men ellers gjorde Brede en bra kamp, syns jeg, analyserte Drillo.

Norge var også heldige som ikke fikk 0-2 mot i åpningsminuttene etter pause, og ble reddet av Jarstein og stolpen på forsøkene fra backene Leighton Baines (frispark, glimrende redning av dekket Jarstein) og Phil Jones’ forsering.

Men i resten av 2. omgang styrte Norge, riktignok mot et England som forsvarte seg dypt og ikke lot Drillos menn slippe til med noen store målsjanser. Nærmest var John Arne Riise da han klinket til, men nesten fra spiss vinkel, og Green slo til corner.

Cornerstatistikken vant Norge med solide 9-2, ballbesittelsen var 55-45 i norsk favør.

- Vi skapte bøttevis med dødballer og cornere, men lite utover det. Når vi ser på antall dødballer, er det litt rart og skuffende. Vi må analysere kampen og se hva vi gjør feil, sa Drillo, og fremhevet tre spillere: Markus Henriksen, Tarik Elyounoussi og John Arne Riise.

-Markus er ung og lovende, Tarik gjorde en bra jobb begge veier og John Arne spilte en bedre landskamp enn på veldig lenge, var landslagssjefens vurdering.

- Ingen var direkte dårlige utpå der og mange viste seg frem såpass at dette ser lovende ut, mente Drillo.