Det var lite som tilsa at det nylig hadde skjedd et terrorangrep ute i Europa på dagens RBK-trening. Spillerne var lekne og i godt humør, og struttet av energi. Litt annerledes var det for halvt franske Yann-Erik de Lanlay, men han forsikrer om at ingen i familien hans eller venner ble direkte påvirket av terroren.

— Familien uberørt

— Familien har vært på ferie i Frankrike, men det er langt i fra der terrorangrepet skjedde, sier lynvingen til adressa.no.

Selv om familien er trygge og ingen bekjente var berørt av terroren, synes de Lanlay at det er utrolig synd at Frankrike blir angrepet for andre gang på kort tid. Forrige gang var det skytingene i Paris, og i natt, dagen etter den franske nasjonaldagen, kjørte en mann en lastebil gjennom store folkemengder langs strandpromenaden i Nice.

— Frankrike har vært veldig mye utsatt nå, og det er ufattelig vondt. Ord blir fattige, mener den halvt franske RBK-spilleren.

Lørdag skal de Lanlay og resten av Rosenborg til Aalesund for å spille seriekamp. Yanni melder seg selv klar til kampen, men minner om at vi må spørre trener Kåre Ingebrigtsen om vi har spørsmål om laguttaket.

Ingebrigtsen ville ikke fredag røpe lagoppstillingen borte mot Aalesund.