LERKENDAL: Da Rosenborg slo Norrköping 3-1 onsdags kveld stilte Kåre Ingebrigtsen med det antatt beste laget tilgjengelig.

Fra denne onsdagen til neste onsdag skal trønderne spille tre fotballkamper på syv dager. Da må det bli endringer for de regjerende serie— og cupvinnerne.

— Klart det blir endringer. Vi får se hvor mange endringer det blir, men nøyaktige endringer vil jeg ikke gå ut med, sier Ingebrigtsen og legger til: Det er jo nå vi må endre. Vi har en god og bred tropp.

- Hva synes du om kampoppsettet dere har. At dere spiller kamp lørdag etter en onsdagskamp?

— Aalesund-kampen kommer en dag tidligere enn hva den kunne gjort. Men vi får igjen den dagen etter kampen. I stedet for å få en ekstra dag før kampen, får vi nå en ekstra dag etter. Det foretrekker jeg.

- Hvorfor det?

— Da får vi trent søndag, mandag og tirsdag. Det er én ekstra treningsdag i forkant av returoppgjøret mot Norrköping, sier Bruttern videre.

Lite spilletid

Elbasan Rashani har avsluttet måltørken. Han satte inn Rosenborgs femte og siste mål i kampen mot Sarpsborg. Foto: Kristian Helgesen

Flere spillere i Rosenborgs a-tropp har fått lite spilletid denne sesongen. Blant annet Magnus Stamnestrø og Elbasan Rashani. Stamnestrø har bare fått fem innhopp i eliteserien hittil i år, mens Rashani har tre kamper fra start og fem innhopp. Nå kan tiden være inne for blant annet disse to å vise seg frem.

— Det er mange det er tiden for nå. Vi kommer til å bruke alle fremover. Når man spiller så mange kamper, så må man endre, fortsetter treneren.

Les også:

Les også:

Nevnte Stamnestrø er ikke fornøyd med spilletiden han har fått denne sesongen. Men han poengterer at det ikke er vanskelig å forstå.

— Alle vil jo bidra så mye som mulig. Når jeg ser hvor bra Fredrik (Midtsjø) og Mike (Jensen) gjør det som indreløpere, så er det ikke vanskelig å godta at de blir foretrukket foran meg, sier midtbanespilleren.

Vil vise seg frem

Til tross for lite spilletid, er han bestemt på å være klar når muligheten byr seg.

— Når sjansen kommer, skal jeg vise meg. Jeg har mye å bidra med - spesielt offensivt. Jeg tror jeg får flere muligheter fremover, fortsetter 24-åringen.

Spilleren fra Kyrksæterøra har kontrakt ut 2016. Bruttern har tidligere sagt at han ønsker å ha Stamnestrø videre i klubben. Spilleren gir selv inntrykk for at han også ønsker å fortsette RBK-reisen.

Les også:

— Det har vært snakk om en kontrakt. Jeg tror det blir mer snakk om det fremover også. Jeg håper jeg blir. Kontraktsituasjonen er ikke noe jeg tenker på nå, men jeg trives godt i Rosenborg, sier Stamnestrø avslutningsvis.