Stavanger (aftenbladet): — Egentlig tok jeg avgjørelsen allerede i februar før treningsleiren i La Manga. Da det var mye kaos og rot i klubben. Det er det fremdeles, men avgjørelsen føles riktig. Familien vil hjem nå, forklarer Indridi Sigurdsson overfor Aftenbladet.

Midtstopperens kontrakt med Viking løper også ut etter sesongen. Sigurdsson føler selv han har to år igjen av karrieren som spiller.

Derfor ønsker han å finne seg en klubb på Island. Han har ikke bestemt seg for hvor det blir, men det er nærliggende å tro at moderklubben KR Reykjavik blir neste stoppested.

Familien drar i sommer

Indridi Sigurdsson har to barn, den yngste en 6-åring som skal begynne på skole til høsten. Samtidig har han et hus i Reykjavik som står klar til sommeren.

Fruen og de to barna drar allerede nå i sommer. Sigurdsson kommer etter at sesongen er over.

— Alle brikkene faller egentlig på plass nå. Jeg har hatt sju kjekke sesonger i Viking. Det har naturligvis vært både oppturer og nedturer, men jeg angrer ikke på at jeg valgte Viking da jeg forlot Lyn sommeren 2009. Nå skal jeg gi alt og gleder meg til resten av sesongen. Den skal avsluttes med stil, sier 33-åringen som også tar en master i business og administration (MBA).

Før sesongen hentet Viking estiske Karol Mets til klubben. Den venstrebeinte stopperen var allerede da tiltenkt rollen som Sigurdssons erstatter på sikt.