ALFHEIM: Venstrebacken fra Storsteinnes er ønsket med videre i TIL og er selv positiv til en forlengelse av sin nåværende kontrakt som går ut etter neste sesong.

– Det er ikke noe nytt på kontraktsfronten annet enn at jeg har hørt at TIL er interessert i å forlenge. TIL er en bra plass å utvikle seg videre og jeg ser ikke noe galt i å bli, sier Kent-Are Antonsen til iTromsø.

Spillerens agent Tore Pedersen sier han er i jevnlig dialog med TIL angående Antonsen, men ønsker ikke å kommentere om de har mottatt et tilbud fra klubben.

– Jeg ønsker ikke å diskutere spillerkontrakter i avisen, men vi er i jevnlig dialog med TIL, sier Pedersen.

– Stresser ikke

Antonsen er på kontrakt ut 2016 og sier at divisjonsstatus dermed ikke er en nødvendig faktor.

– Uansett hvordan du vrir og vender på det, så er jeg her helt sikkert neste år, så det har ikke så mye å si. Når det er sagt har jeg ikke stresset med ny kontrakt, jeg har bare hatt fokus på å prestere på banen og bidra til at vi berger plassen, sier Antonsen.

TIL signaliserte sist uke at de ønsket å forlenge kontraktene til både Antonsen og Lasse Nilsen.

– Så vidt meg bekjent er det ikke et tilbud på bordet. Jeg har ikke tenkt å bli eller forlate, jeg har kun hatt fokus på å berge plassen, så får vi ta samtalene når de kommer. Jeg er positiv til å forlenge med TIL, men ingenting er hogget i stein, sier Antonsen.

Formspiller

Runar Espejord signerte nylig ny avtale med TIL og har blomstret den siste tiden med tre mål på de tre siste kampene.

Antonsen har også vært en kraftig bidragsyter, blant annet med to målgivende pasninger fra dødball i 3-1-seieren mot Viking.

– Vi har ikke scoret så mye på dødball, så det er godt at det har løsnet litt den siste tiden. Ett av mine mål for sesongen var å bidra mye mer offensivt så de to målgivende pasningene der bedrer fort de tallene, sier Antonsen.

Som var meget glad over endelig å vinne en fotballkamp igjen.

– Det var en etterlengtet seier, så jeg håper at den kan gi oss den lille ekstra, sånn at vi tar de nødvendige poenge vi behøver for å berge oss, sier Antonsen.