ALFHEIM: Hansson måtte ut med skade etter kun 20 minutters spill hjemme mot Viking og så mandagens treningsøkt fra sidelinjen med krykker.

— Vi har sjekket ut at det ikke er brudd, så jeg håper å rekke kampen allerede til helgen. Hevelsen må gå ned og det er litt blødning som må bort, men jeg er optimistisk, sier Marcus Hansson til iTromsø.

— Positiv

Fysioterapeut André Fagerborg er også optimistisk.

— Det er en ganske kraftig trøkk han har fått seg over vrista, men det er ikke brudd. Det er mye blod og sannsynligvis en blodåre som har sprukket, men når hevelsen går over og han kan trene igjen, kanskje om noen dager, så kan vi ikke utelukke at han er aktuell til helga, sier Fagerborg.

Kommentator mener alle de fire nederste lagene fortjener å rykke ned:

Flere tilbake

Det er også mere godt nytt fra skadefronten i TIL.

— Gjermund (Åsen) trener for fullt igjen. Remi trente alternativt med et vondt kne, men er i veldig god framgang. Det samme med Thomas Kind (Bendiksen), som har hatt en kink i ryggen. Han er også veldig mye bedre og alle de er aktuell til helga, sier Fagerborg.

Gudmund Kongshavn og Lars-Gunnar Johnsen trener også for fullt.

— Gudmund er i utgangspunktet aktuell og Lars-Gunnar mangler litt på formen, men de begge er med for fullt, sier Fagerborg.