Statistikksenter Eliteserien:

I går ble det klart at Start selger sin kaptein Geir Ludvig Fevang til belgiske Lokeren. Samtidig kommer klubbens tidligere kaptein Fredrik Strømstad på lån fra franske Le Mans.

Trolig vil det bli flere endringer i spillerstallen før overgangsvinduet stenger førstkommende tirdag. Spilleren det er snakk om er Christian Bolaños, som har uttrykt et tydelig ønske om å forlate Start.

Etter det Fædrelandsvennen kjenner til, har Start satt en prislapp på åtte millioner på costaricaneren.

Vi følger Start:

Nytt VIF-bud

Administrerende direktør i Start, Sveinung Hovstad, vil ikke si hvor mye Start vil ha for å slippe Bolaños. Men han bekrefter at det trolig kommer en henvendelse snart.

— Signalene vi har fått er at det kommer et bud på Bolaños de nærmeste dagene , Hovstad til fvn.no. Han sier også at budet sannsynligvis vil komme fra en norsk klubb.

Start har allerede takket nei til fem millioner i cash fra Rosenborg for Bolaños.

Vålerenga skal tidligere ha kommet med et tilbud om å bytte midtstopper Birger Madsen og kantspiller Dawda Leigh mot den costaricanske landslagsspilleren. Nå skal Oslo-klubben stå klar med et bud som ligger i underkant av hva Start forlanger.

— Ingen kommentar, sier sportsdirektør Truls Haakonsen, som ikke ønsker ikke å kommentere spillersalg eller spillerkjøp i media, før noe konkret er på plass.

— Men Christian Bolaños er en god spiller, forklarer Haakonsen.

Har Moa-penger

Vålerenga har penger å bruke etter salget av Mohammed «Moa» Abdellaoue til Hannover. Øverst på ønskelisten er en ren erstatter for Moa.

— Men vi har en kort liste over spillere vi tror kan utvikle oss. Og får vi napp, så henter vi. Pris er en ting, men spillerne blir også eid av andre klubber, sier Haakonsen.

- Kommer dere til å handle før overgangsvinduet stenger?

— Det kan godt hende, sier Haakonsen, som bekrefter at han er ute på reise.

- Er du på vei til Sørlandet, Haakonsen?

— He-he. Vi får se, sier sportsdirektøren.

Start har uansett sagt at de vil behandle alle forespørsler alvorlig.