bolanos

— Foreløpig handler det kun om Bolaños. Men det kan jo komme opp flere alternativer i løpet av uka. Det vet vi jo ikke ennå, sier Nils Arne Eggen til adressa.no

- Kommer dere til å komme opp med et nytt bud på ham?

— Det får vi se på. Det er ikke noe jeg vil uttale meg om, sier Eggen.

- Litt bedre tid

I utgangspunktet ryker fristen for RBK med å hente en spiller innen midnatt - med tanke på FCK-kampene.

Men det er likevel et smutthull. I kveld må Rosenborg ha spillertroppen til FCK klar, men UEFA-reglene sier at man kan etteranmelde én spiller innen 24 timer før kampen - altså innen mandag kveld.

— Det gir oss litt bedre tid. Så gjenstår det å se om vi lykkes med dette, sier Erik Hoftun.

I tilfelle salg

Årsaken til at Rosenborg likevel jobbet med en Bolaños-overgang i helgen, handler om at et salg kan være nært forestående. Klubben har nemlig ikke lov til å etteranmelde mer enn én spiller.

Tikker for eksempel et bud fra Schalke 04 inn på Per Ciljan Skjelbred, og RBK skulle trenge både en forsterkning for ham og ytterligere én spiller, vil man nå kun få med én av disse.

RBK kan imidlertid få konkurranse om Bolanos, dersom klubben skulle komme med et nytt bud på 26-åringen. Bolaños uttalte selv søndag kveld til fvn.no at han er smigret av Rosenborg-interessen, men at også Vålerenga er interessert i hans tjenester.

— Det kan vi ikke tenke på. Slikt skjer jo alltid når RBK signaliserer at de er interessert i en spiller, sier Nils Arne Eggen.

- For tidlig å tenke tabell

Noe annet Eggen ikke ønsker å tenke for mye på, er eliteserietabellen. Alle resultatene gikk RBKs vei i helgen, og vips - så er man ni poeng foran Vålerenga på tabellen.

— Det er altfor tidlig å snakke om tabellen. Vårt mål er å holde oss stabile sesongen ut, så får vi se til slutt. Akkurat nå handler det mest om cupen, sier Eggen.

Som er på lørdag. Mot Start.

Så gjenstår det å se hvor Cristian Bolaños befinner seg akkurat da...