Pittsburgh Penguins – New York Rangers 2-4

Etter en målløs førsteperiode som med norske øyne huskes best for at Mats Zuccarello og svenske Patric Hornqvist endte i håndgemeng hvor nordmannen fikk revet hjelmen av, åpnet kampen seg i midtperioden.

Phil Kessel ga hjemmelaget ledelsen i power play i annen periode etter at Zuccarello hadde blitt sendt i fryseboksen, men Rangers like kom tilbake etter. Først utlignet Keith Yandle 12 minutter og 38 sekunder ut i perioden, før Derick Brassard snudde kampen med sin 2-1-scoring kun 18 sekunder etter utligningen.

Mats Zuccarello jubler for scoringen til lagkamerat Chris Kreider (t.h). Foto: Charles LeClaire-USA TODAY Sports / Reuters

— Det er ingen tvil om at vi som lag måtte slå tilbake og spille bedre enn vi gjorde i forrige kamp, og det synes jeg vi klarte. Det var en god kamp og en seier som føltes godt, sa Rangers-trener Alain Vigneault etter kampen ifølge hockeylagets blogg Blueshirts United.

Zucca-scoring

Rett før 17 minutter av midtperioden var spilt, var det Zuccarello som fant veien til nettmaskene. En pasning på tvers i Pittsburghs sone endte på køllebladet til nordmannen som satte inn 3-1. Alle de tre Rangers-målene ble assistert av J.T Miller.

Se Mats Zuccarellos scoring her:

Zuccarello fikk totalt 17 minutter og 41 sekunder istid.

Drømmestart på siste periode

Rangers gikk hardt ut i siste periode og fikk best mulig betalt da Chris Kreidel la på til 4-1 etter at kun 39 sekunder av perioden var spilt.

Pittsburgh Penguins ga seg imidlertid ikke og reduserte til 2-4 da Phil Kessel scoret sitt andre i power play knapt seks minutter ut i perioden. Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen og vasket fram flere enorme muligheter, men Rangers-keeper Henrik Lundqvist sto til tider som en levende vegg i buret og nektet vertenes spillere flere scoringer.

Resultatet gjør at Rangers utlignet til 1-1 i kamper i best av sju-serien. (©NTB)