BANGKOK (fvn.no): Torsdag trente deler av den norske Thailand-troppen på formiddagen, mens de som spilte kamp mot Thailand kvelden i forveien trente alternativt.

En av dem som gjennomførte vanlig trening var Thomas Sørum. Helsingborg-proffen har holdt seg i ro noen dager grunnet sykdom – noe som har gjort oppholdet i Bangkok med Drillos til alt annet enn det han hadde håpet på forhånd.

— Det er utrolig kjedelig når kroppen ikke funker, og den absolutt bør funke. Når man er her nede, og fotball er alt man tenker på, da er det helt krise. For meg personlig har det vært fryktelig kjedelig. Men heldigvis ser det ut til at det bare er noe som sitter i noen få dager. Det gikk ok på trening i dag, i hvert fall , sier Sørum, som kun har spilt 45 minutter, det var 1. omgangen mot Danmark lørdag.

Mens resten av troppen har trent fotball og spilt kamp, har Sørum holdt seg for seg selv og trent alternativt. I går satt han på siden av innbytterbenken i vanlig tøy da Norge slo Thailand 1-0. — Jeg håper jeg kan være tilgjengelig til kampen på lørdag, så kanskje jeg kan få vist litt av det jeg kan.

- Hva har det feilet deg?

— Jeg har hatt litt feber og vondt i leddene, så da må man bare ta det piano. I dag hostet jeg litt, men det går bra så lenge resten er sånn noenlunde ok. Jeg tipper jeg er helt fin om et par dager. Jeg tror kanskje aircondition på rommet må ta noe av skylda, selv om vi ikke har hatt det så kaldt der. Men kombinasjonen av ekstrem varme, svette og klamhet, samt et kjølig hotellrom kan være nok, sier Sørum.

Torsdag fikk spillerne mulighet til å se noe annet enn treningsanlegg og hotellrom. For andre gang på turen ble spillerne skysset inn til sentrum av Bangkok, hvor det ventet en båttur i ventende elvebåter.

Før han ble sjøsatt, ga Vegard Forren følgende statusoppdatering på sin bandasjerte ankel:

— Bandasjen er stadig på, men det er bare for å være på den sikre siden, det er ingen fare. Det gikk veldig fint i kampen, jeg merket ingenting, sier Forren, som spilte 1. omgang mot Thailand. Det var avtalt på forhånd, men jeg håper det blir mer på lørdag, sier Forren.

- Hvordan synes du debuten gikk?

— Følte det gikk bra, vi hadde stort sett kontroll bakover, og vi holdt nullen og vant, da er man stort sett fornøyd, sier Forren og smiler.