Den svenske New York Rangers-keeperen er blant NHLs største stjerner og blir garantert blant de største profilene på isen under Zuccarellos veldedighetskamp i Stavanger 30. juni.

Jeg hadde håpet på noe bedre, men blir nødt til å nøye meg med denne karen som keeper i veldedighetskampen min. Hold deg i form og konsentrert, Hank. Ser deg i Stavanger», skriver en spøkefull Zuccarello på Facebook. De to er til daglig lagkamerater i NHL-klubben New York Rangers.

Møter Forsberg

For tredje året på rad inviterer Norges største hockeyprofil til stjernekamp i DNB Arena. Denne gangen møter Zuccarellos sammensatte lag den svenske legenden Peter Forsberg og hans utvalgte profiler.

Henrik Lundqvist spiller til daglig i New York Rangers, der han er verdens best betalte hockeykeeper. Foto: Ap

Også navn som Oliver-Ekman Larsson (Arizona Coyotes) og Victor Hedman (Tampa Bay Lightning) har meldt sin ankomst til Stavanger i sommer. Begge regnes blant verdens beste backer.

Kjendiskamp

I tillegg til møtet mellom Zuccarello og Peter Forsbergs lag, skal det også spilles kjendiskamp i DNB Arena 30. juni. Her vil en rekke profiler fra underholdningsbransjen, tidligere idrettsutøvere og andre kjente navn bidra.

Overskuddet fra den stjernespekkede hockeyfesten i DNB Arena går til organisasjonen Right To Play. Det er en global organisasjon som gjennom lek og idrett utdanner og utvikler barn og unge. Skøytelegenden Johann Olav Koss er president og administrerende direktør. Zuccarello er ambassadør.