Gabriel Landeskog scoret kampens første mål drøyt minuttet ut i annen periode. Tyson Barrie doblet ledelsen ti minutter senere.

Andreas Martinsen jubler her for scoring mot Vancouver Canucks forrige uke, sammen med lagkameratene Shawn Matthias og Eric Gelinas. Natt til mandag vant Colorado Avalanche igjen. Foto: Anne-Marie Sorvin-USA TODAY Sports, Reuters

I tredje periode reduserte Matt Hendricks til 1-2, men en overtallsscoring av Blake Comeau sikret tomålsledelse. Da hjalp det lite at Ryan Nugent-Hopkins satte inn 2-3 for Oilers åtte sekunder før slutt.

Toppet taklestatistikken

Norske Andreas Martinsen var ikke direkte involvert i noen av scoringene. Han fikk knapt 14 minutter på isen og bidro blant annet med fire taklinger — flest av alle på Avalanche.

Seieren gjorde at Avalanche nå har ett poengs forsprang til Minnesota Wild på tabellen. De to kjemper en tett kamp om den siste sluttspillplassen i vest. Wild vant på straffer mot Chicago Blackhawks søndag.

Avalanche møter først Philadelphia Flyer torsdag, før nettopp Wild kommer på besøk i en svært viktig kamp lørdag. (©NTB)