BERGEN: Det var den engelske tabloiden The Mirror som først meldte at Queens Park Rangers hadde lagt inn et bud på Branns Rodolph Austin.

Budet skulle ifølge avisen være på 1,6 millioner pund, eller rundt 14,5 millioner kroner.

Men ifølge Phil Graham, Austins agent, er historien om budet usann.

– Det har ikke kommet noe bud på Austin fra QPR, det er ikke sant, ganske enkelt, sier Graham til bt.no.

– Det som er riktig er at Rodolph er en av flere spillere QPR har studert og vurderer, men de har definitivt ikke lagt inn noe bud på spilleren nå, sier Graham.

Austin drømmer om England

Austin var onsdag tilbake på treningsfeltet til Brann etter å ha feriert hjemme på Jamaica. Han fikk servert QPR-ryktene av lagkamerater.

– Jeg har ikke hørt noe fra agenten min om dette, men lagkamerater har nevnt det for meg, sier Austin.

Før han kom til Brann var han aktuell for blant annet Stoke, men det har vært umulig å få arbeidstillatelse i England. Inntil nå: Jamaica er for øyeblikket nummer 58 på FIFAs ranking, noe som betyr at Austin ligger godt an for å få oppholdstillatelse i Storbritannia dersom han blir solgt i dette overgangsvinduet.

– QPR er en tradisjonsrik klubb som gjør det bra nå. Men hvis det ikke blir noen overgang har jeg en jobb å gjøre her i Brann. Jeg må bare prøve å bli en enda bedre spiller, sier midtbanespilleren.

Han legger ikke skjul på at det er England som er målet.

– Alle spillere drømmer om å komme til en stor liga, og drømmen min er en gang å spille i England, sier Austin.

Skarsfjord: — Gledelig

Heller ikke Branns trener har hørt noe om den påstått konkrete interessen fra Petter Vaagan Moens klubb.

— Jeg er ganske sikker på at det ikke stemmer, da ville jeg nok visst om det. Men jeg blir ikke overrasket om det kommer bud fra Queens Park Rangers eller andre store klubber. At han blir koblet hit og dit er gledelig, det viser bare at Rudy er i ferd med å bli det objektet vi trodde han skulle bli da vi kjøpte ham, sier Rune Skarsfjord.

– At våre spillere skaper hos interesse hos andre får vi ta som en fjær i hatten. Det viser at Brann ikke er ferdig.