BERGEN: I onsdagens papirutgave av Bergens Tidende kom det frem at Roald Bruun-Hanssen har reist til Glasgow for å forhandle med storklubben Celtic om et salg av landslagsspiss Erik Huseklepp.

Etter treningen på Nymark sto pressen i kø for å spørre Rune Skarsfjord om et eventuelt Huseklepp-salg.

Men på pressemøtet ble ikke journalistene særlig mye klokere. Skarsfjord ville ikke en gang bekrefte at Bruun-Hanssen har reist til Skottland.

– Vi har ikke noe særlig å si, egentlig. Huseklepp har vel blitt solgt 30-40 ganger nå. Dette må dere nesten ta med klubbledelsen, jeg har vært ute og trent, sa Skarsfjord.

(saken fortsetter)

FORSVANT: Celtic-aktuelle Erik Huseklepp er blitt syk, og deltok ikke på onsdagens Brann-trening. Her suser han avgårde fra Stadion. (Foto: Ørjan Deisz)TV 2s reporter spurte Skarsfjord, slik han hadde gjort dagen før, om Brann-treneren ville kreve en erstatter dersom Huseklepp nå blir solgt.

– I går var jeg litt utydelig i svaret; jeg skal være enda tydeligere i dag: Jeg sier opp på dagen, kom det fra Skarsfjord.

Men etter en ørliten kunstpause kom det tydelig frem at treneren fleipet, slik den humørfylte treneren ofte gjør.

– Hehe, neida, jeg gjør ikke det. Huseklepp har vært solgt så mange ganger nå. På ett tidspunkt kan det være at han blir solgt, det er umulig å si, sa Skarsfjord.

I videoen over kan du høre hva Skarsfjord uttalte om dagens temaer, som var mange på Stadion:

HUMØRFYLT: Rune Skarsfjord fleipet bort de konkrete spørsmålene rundt en mulig Huseklepp-overgang på onsdagens pressemøte på Stadion. (Foto: Ørjan Deisz)