I går kom nyheten om at de forsøkte seg på Ronaldinho, og i dag skriver britiske medier at Blackburns nye eiere vil hente David Bentley , Roque Santa Cruz og Damien Duff tilbake.

Alle de tre har tidligere spilt for klubben, og var nøkkelspillere i sin tid på Ewood Park.

Santa Cruz ser imidlertid ut til å være mest aktuell for en overgang til italienske Lazio, etter at overgangen tidligere i år så ut til å gå i vasken. Paraguayaneren ønsket ikke å gå på lån fra Manchester City, men var ute etter en permanent overgang.

Spissen har kun spilt én gang for Roberto Mancinis lag i år, og sier at han nå er i nye samtaler med Roma-klubben.

— Jeg snakker med Lazio og jeg kan ikke vente på å komme til Italia for å iføre meg den blå- og hvite trøyen, sier han ifølge Sky Sports.

David Bentley skal ha fått beskjed av Tottenham-manager Harry Redknapp at han kan få forlate White Hart Lane. I tillegg skal Robbie Keane være en aktuell mann å hente inn fra samme klubb. Iren får ikke spilletid hos Spurs, men er jaget av flere Premier League-klubber.

Statistikksenter Premier League:

Tottenhams interesse for Andy Carroll skal fortsatt være stor, og The Sun hevder at Spurs er klare til å by 20 millioner pund for Newcastle-stjernen. Manager Alan Pardew ønsker for alt i verden ikke å miste 21-åringen.

ETTERTRAKTET: Alan Pardew vil nok ikke miste Andy Carroll fra Newcastle.Manchester City er, som alltid, gjenstand for utallige spekulasjoner, og nå er de lyseblå linket til Sunderlands stjerneskudd Jordan Henderson . Manager Steve Bruce tror imidlertid at Henderson ikke vil la seg friste av City-interessen.

Sunderland skal, på sin side, være klare med et bud på åtte millioner pund for Wigans Charles N'Zogbia .

Den unge svensken John Guidetti returnerer til Manchester City etter låneperiode i Burnley. «Clarets» hadde håpet å få beholde 18-åringen, men City ville ha ham tilbake. Guidetti spilte fem kamper og scoret ett mål under sitt opphold på Turf Moor.