Carlo Ancelotti innrømmer at han føler seg heldig siden han ikke har fått sparken etter Chelseas dårlige form i det siste.

De blå har tatt kun ti poeng på sine ti siste kamper og kun to på sine fem siste bortekamper. Laget ligger nå bak byrival Tottenham på femteplass.

Statistikksenter Premier League:

I kveld møter Ancelottis menn et presset Wolverhampton på bortebane, og er avhengig av seier for å henge med i toppen.

— Jeg er en heldig mann. Jeg forstår at mange trenere får sparken etter slike resultater, sier italieneren ifølge Sky Sports.

Han håper at klubben har tålmodighet til å vente til etter sesongslutt for man evaluerer lagets prestasjoner.

— Når man går på restaurant, må man betale regningen etter å ha spist ferdig. Det er det samme her. Vi må betale regningen på slutten av sesongen. Da kan klubben dømme meg. Den beste retten ville vært Mesterligafotball. Jeg har smakt det noen ganger og det er godt, sier en filosofisk Ancelotti.

Manageren mener at det er sene mål som har vært lagets bane i de siste kampene, og han sier laget må fremstå mer stabile.

— Mot Everton slapp vi inn mål i det 86.minutt. Vi bommet på straffe mot Tottenham og slapp inn mål i det siste minuttet mot Aston Villa. Vi har mistet seks poeng i det siste minuttet, og med de poengene ville vi ha vært på topp i ligaen, sier Carlo Ancelotti.l