PÅ VEI TILBAKE TIL ENGLAND?: David Beckham er aktuell for flere klubber.

Et nytt overgangsvindu er åpent i England, og ryktene rundt store og kjente spillere er i ferd med å ta av.

Brasilianske Ronaldinho ser ut til å være ferdig i AC Milan, og ryktene i britiske medier i dag går på at Blackburn Rovers kan bli neste stoppested for verdensstjernen.

Ronaldinhos agent og bror hevder at Blackburn har vært i kontakt med ham, selv om 30-åringen skal hjem til Brasil for å forhandle med gamleklubben Gremio.

— Blackburn har kontaktet oss. Det er også annen interesse i England, men jeg kan ikke si mer enn det. Vi skal forhandle med Gremio, men ingenting er avgjort, sier agentbror Roberto de Assis.

Beckham til Spurs?

Tottenham-manager Harry Redknapp sier at han prøver å sikre seg David Beckham på lån fra LA Galaxy. Nå skal Harrys kjente sønn, Jamie, ha lagt inn et godt ord for London-klubben på vegne av pappa.

— Han (Beckham) snakket med min sønn Jamie om det. Det var slik det startet. Jamie ringte meg og sa at han hadde snakket med David Beckham og han lurte på om vi var interesserte. Beckham sa at han vil gjerne spille for Tottenham, fordi han liker måten laget spiller på, sier Harry Redknapp.

...eller Newcastle?

Newcastle kan også kaste seg inn i kampen om Beckham. Den ferske manageren Alan Pardew vil forsterke mannskapet sitt, og er interessert i en låneavtale for Beckham i vintermånedene.

- Jeg vet ikke om det er mulig (med Beckham). Jeg mener at han er en spiller som kunne ha spilt for oss, men om det er mulig for oss å få ham, det vet jeg ikke ennå, sier Pardew.

Det ryktes også at Newcastle skal være ute etter Tottenhams David Bentley og Robbie Keane.

— Jeg kan ikke si at vi ikke har snakket med Tottenham, for jeg snakket med dem forrige uke, og vi snakket om spillere. Vi ser på markedet og ønsker en offensiv spiller inn.

Statistikksenter Premier League:

Ønsker avklaring

Tomasz Kuszczaks fremtid på Old Trafford er i det blå etter at Anders Lindegaard ble hentet fra Aalesund. Nå vil polakken snakke med Sir Alex Ferguson for å få en avklaring.

Kuszczak startet sin første kamp på ett år mot West Bromwich i helgen, men Edwin van der Sar er ventet å være tilbake til kampen mot Stoke i morgen kveld.

Van der Sar legger etter all sannsynlighet opp etter sesongen, og det er ventet at Ferguson henter inn en absolutt toppkeeper.

- Jeg må se hva sjefen ønsker - om jeg får spille eller om han vil selge meg. Akkurat nå vet jeg ikke. Jeg ønsker å spille men det er ikke i mine hender, sier Kuszczak.

SPILTE MOT WEST BROMWICH: Her ser Tomasz Kuszczak at Peter Odemwingie bommer på straffe for hjemmelaget. (Foto: Scanpix)