Egil ”Drillo” Olsen har aldri vært sjenert, og friskusen fra Fredrikstad pleier heller ikke å legge noe imellom når han skal svare på spørsmål.

Etter hans første landslagsuttak på over 10 år viste Drillo at han fortsatt har det som trengs – verbalt.

Om Tor Hogne Aarøy:

– Jeg har snakka med Kjetil (Rekdal) om Aarøy, og han kan mer enn å hoppe i været. Alle lag trenger en god hodespiller, men han får bare én sjanse. Vi skal fly på turistklasse til kampen mot Sør-Afrika, og da får ikke han plass. Så det gjelder å overbevise mot Tyskland.

LES OGSÅ:

Om hvorvidt Norge har nok fart:

– Jeg skulle jo helst sett at samtlige spillere på landslaget hadde mer fart, men ja, vi har fart i nok laget nå.

Om Tyskland:

– De er ikke så gode som de var tidligere. Vi har DVD-er av de seks siste kampene deres, men det er ikke sikkert jeg gidder å se alle dem.

Om Daniel Braaten:

– Braathen kan være drita dårlig, og han kan være jævlig god. Jeg får prøve å snakke med han, og se om det hjelper. Han har et enormt potensial, men han har slitt med å få det ut.

Om media:

– Det er uvant for meg å skulle jobbe fra 10 til 22 hver dag, men det er gøy å være tilbake. Men det må være dobbelt så mange av dere som forrige gang, og folk intervjuer meg til og med når jeg er hos tannlegen.

Om Norge:

– Spillerne her i landet er bedre nå enn sist jeg var sjef, det er naturlig for fotballen er blitt mye bedre. Vi skal holde et middels europeisk nivå, og forhåpentligvis litt over det.

ALT OM UTTAKET:

Om Mounir Hamoud:

– Han har hatt en bra sesong i Glimt, og han har spisskompetanse i at han er god én mot én defensivt. Vi må bare se å få skikk på posisjoneringsspillet hans.

LES OGSÅ:

Om treningene før Tyskland-kampen:

– Jeg har kort tid på meg, og må velge noe. Derfor skal drille fireren bak og på midten, det kommer til å bli noen drita kjedelige treninger.