– Jeg får begrense det presset der. Det blir litt for mye å bære. Jeg tror ikke noen skal sammenligne meg med spillere som Erik, sier Fredrik Strømstad til Fædrelandsvennen.

Le Mans-proffen ble som ventet tatt ut i Egil «Drillo» Olsens første landslagstropp i går. Dersom Strømstad får det som han ønsker spiller han indreløper i 4-5-1 når Norge møter Tyskland 11. februar. Samme rolle som Erik Mykland hadde under Drillo.

– Det er der jeg håper å få prøvd meg, og i den rollen jeg kanskje er best, sier den lille teknikeren – som likhet med de andre spillerne i Drillos tropp blir gjenstand for sammenligninger med de gamle heltene som var i to VM-sluttspill for Norge. Hvem er den nye Flo, Leo eller Myggen?

– Feil å sammenligne

– Det blir vanskelig å finne en ny Leo, en ny Flo, en ny Myggen eller en ny Bjørnebye. Det er sånn media liker å skrive om. Jeg forstår det, men det er ikke de samme spillerne så det blir litt feil å sammenligne, mener Strømstad.

Drillo er enig i at verken Strømstad eller noen av de andre midtbanespillerne skal sammenlignes med Start-spiller Mykland.

– Men selv om vi ikke har noen ny Myggen har vi mye kreativitet der. Både Strømstad, Andresen og Grindheim er kreative typer, sier Drillo, som i går signaliserte at det er mest sannsynlig å bruke et 4-5-1 system mot Tyskland.

– Jeg tror ikke han har forandret seg så veldig fotballmessig. Noe av det samme som han var kjent for vil nok komme, sier Strømstad.

– Bra med noe nytt

– Tror du på en effekt med Drillo som trener?

– Ja, jeg tror det er bra for landslaget med en ny sjef som innfører noe nytt, sier Fredrik Strømstad.

PS! Start-spillerne Christer Kleiven og Aram Khalili ble i går tatt ut i U21-troppen som møter Spania og Lichtenstein i Spania 10.— og 13. februar.