Yaya Toure of Manchester City celebrates scoring the opening goal with team mates--------------------Ben Queenborough / BPIFA Cup - FinalManchester City v Stoke City14 May 2011Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

Roberto Mancini fikk sin første tittel som Manchester City-manager da Stoke ble slått 1-0 i FA-cupfinalen lørdag. Det var det første trofeet til den lyseblå delen av Manchester siden City vant ligacupen i 1976. Yaya Touré scoret kampens eneste mål et drøyt kvarter før slutt, og City-fansen har en anledning til å ta helt av — på samme dag som byrival United sikret seriegullet med 1-1 mot Blackburn.

Den italienske manageren dediserte seieren til supporterne, og nå retter han øynene mot enda større triumfer neste sesong.

- Vil utfordre United

Mancini fikk spørsmål om det føles mindre viktig å vinne FA-cupen enn ligaen.

- Absolutt ikke. I England er det tre turneringer, Premier League, ligacupen og FA-cupen. Vi har vunnet FA-cupen. Det er et viktig trofé. Nå må vi forbedre oss ytterligere for å ta neste steg, som er å vinne ligatittelen, sier Mancini ifølge sportinglife.com.

— Det var viktig å vinne en tittel, fordi alt vil bli enklere etter at det første trofeet er sikret, sier Mancini.

— Vi ønsker å prøve å utfordre United. Vi har kommet til Champions League. Det var vårt første mål, og nå har vi vunnet FA-cupen. Det er veldig viktig for denne klubben, sier 46-åringen.

Statistikksenter Premier League:

- Ingen alkohol

På spørsmål om spillerne nå får fritt frem for å feire, er Mancini avvisende.

- Nei, de vet at vi har en ny kamp om tre dager. Vi har igjen to kamper og vi vil prøve å klare tredjeplassen, sier Mancini.

Manchester City møter cupfinalemotstander Stoke igjen i utsatt ligakamp 17.mai.

Arsenal innehar tredjeplassen for øyeblikket, men City kan legge skikkelig press på Arsène Wengers menn, som forøvrig spiller mot Aston Villa søndag.

— I kveld er alle i Manchester lykkelige. Neste år får vi se hvordan det går. Det er viktig at vi avslutter denne sesongen skikkelig. Neste år vil vi prøve å gå for en topplassering, men Premier League er veldig vanskelig, Liverpool og Tottenham er også veldig sterke lag, sier Mancini.