Dermed er Matt White (38) den tolvte tolvte U.S Postal-rytteren som innrømmer dopingbruk.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

— Jeg er trist som må erkjenne at jeg var en del av et lag der doping var en del av lagstrategien, og jeg var for involvert i den strategien , sier Matt White i en pressemelding.

Australske Matt White syklet for U.S Postal fra 2001 til 2003 - da som lagkamerat med blant annet norske Steffen Kjærgaard - og var frem til lørdag sportsdirektør for det australske profesjonelle syklelaget Orica-GreenEDG. Han var også koordinator i Det australske sykkelforbundet, men sa i dag opp begge jobbene på grunn av innrømmelsen.

Trekker seg frivillig

— Etter at jeg har kommet med min innrømmelse har jeg tatt kontakt med mine arbeidsgivere. Jeg trekker meg derfor frivillig fra jobbene i Det australske sykkelforbundet (Cycling Australia) og som sportsdirektør i Orica GreenEdge-laget, mens en mulig etterforskning rundt saken min pågår, sier White i pressemeldingen.

Dette skjer bare få dager etter at Det amerikanske antidopingbyrået (USADA) la frem den omfattende rapporten som avslørerte hvordan U.S Postal-utøverne dopet seg. Elleve tidligere U.S Postal-ryttere sto frem og vitnet mot Lance Armstrong - som fortsatt ikke erkjenner seg skyldig. US postal dopingbruk blir beskrevet som «det mest sofistikerte dopingprogrammet noensinne»

Her kan du lese hele den fyldige rapporten til USADA.