Mats Zuccarello gikk poengløs av isen, men kunne glede seg over New York-lagets femte strake triumf. Etter tre hjemmeseirer på rad, har Rangers slått Colorado Avalanche og Coyotes på bortebane natt til lørdag og natt til søndag.

Særlig den andre perioden var effektiv med Rangers-øyne, og det var også da gjestene punkterte kampen. Ti skudd på mål ga tre scoringer — signert J.T. Miller, Chris Kreider og Kevin Hayes.

1-0-målet i første periode kom ved Jesper Fast.

Snaut halvveis i siste periode så det ut til at Coyotes hadde fått en scoring som kunne tenne håpet om poeng, men Martin Hanzals nettkjenning ble annullert. Årsaken var at tsjekkeren førte kølla høyere enn tverrliggeren på Rangers-målet.

Likevel ble det et trøstemål for vertene helt på tampen. Shane Doan reduserte til 1-4 med 4,6 sekunder igjen på kampuret.

Mats Zuccarello spilte 19 minutter og noterte ett skudd på mål i lørdagens kamp. (©NTB)