Mats Zuccarello og New York Rangers hentet hjem sin fjerde seier på rad da Colorado Avalanche ble slått 2-1 på bortebane lørdag. Zuccarello tegnet seg ikke på scoringslista, men sto for en assist.

Hjemmelaget åpnet best. Nathan MacKinnon satte pucken i mål etter 7.13 i første periode. Men New York Rangers snudde kampen med to mål i tett rekkefølge i andre periode.

Etter en pasning fra Mats Zuccarello kunne Derek Stephan sette pucken i mål for fjerde gang denne sesongen. Det hadde da gått 12.42 av andre periode. 21 sekunder senere sørget svenske Oscar Lindberg for at sluttresultatet ble 2-1 til Rangers.

Så langt denne sesongen har Zuccarello bidratt med færre målgivende pasninger enn i fjor. Lørdagens var hans fjerde assist denne sesongen, mens han står med hele sju mål. Tre av dem kom i kampen mot Toronto Maple Leafs lørdag for en uke siden, da 28-åringen sto for sitt første hat trick for Rangers.

Zuccarello leder den interne poengstatistikken i New York Rangers med 11 poeng (7+4). Ett poeng foran svenske Oscar Lindberg. (©NTB)