Dermed står Mats Zuccarellos lag med seks seirer og fire tap fra sesongens ti første kamper. To av tapene er kommet i forlengning eller straffer, mens alle seierne er kommet i ordinær tid.

— Dette var ikke vår beste kamp. Det ble en slitekamp, men vi får være fornøyd med tre poeng denne helgen, sa Zuccarello til Nettavisen.

Nordmannen noterte seg verken for mål eller assists i søndagens kamp, og dermed måtte han se Oscar Lindberg kapre interntittelen som klubbens poengkonge. Svensken utlignet til 1-1 drøyt halvveis i annen periode — hans femte mål for sesongen - og er oppe i sju poeng totalt.

Vendepunkt

Fram til Lindbergs kvittering hadde vertene levert en tam forestilling. Flames ledet, presset Rangers og hadde klart flest skudd på mål. Men nettopp 1-1-målet markerte et vendepunkt i kampen.

Snaut fem minutt senere snudde Dan Girardi til 2-1 med sitt 200. poeng i NHL-karrieren. Kevin Klein og Derick Brassard fullførte seiersmarsjen i siste periode.

Rangers-trener Alain Vigneault poengterte at målvaktsspillet til finnen Antti Raanta, som søndag fikk sjansen framfor stjernekeeperen Henrik Lundqvist, holdt laget inne i kampen.

Raantas redning på et Flames-brudd i første periode ble vendepunktet, mente Vigneault da han snakket med pressen etter seieren.

Etterlengtet pause

Zuccarello fikk 13.48 minutter på isen mot Flames. Han noterte ingen skudd på mål og var ikke på isen ved noen av målene, men pådro seg en to minutters utvisning for roughing tidlig i kampen.

Nordmannen har plukket seks poeng — fire mål og to assists - på de første ti kampene.

Rangers tar nå fire dager fri fra det tette kampprogrammet i NHL. Neste oppgjør spilles i Madison Square Garden mot Toronto Maple Leafs fredag. (©NTB)