Nordmannen leder nå den interne poengkampen i Rangers, skriver Nettavisen. Uten at det ser ut til å gå til hodet på hockeyproffen.

— Jo, det er hyggelig, det, selv om det viktigste er at vi vinner. Det er hyggelig å bidra, men jeg legger ikke så mye i det etter åtte kamper, sier Zuccarello. Før torsdagens oppgjør hadde han fire mål og ingen assists. I denne kampen ble det altså ingen mål, men ett poeng for hver av de målgivende.

— Jeg er litt skuffet, egentlig. Det er jo målscorer jeg er, sier Zuccarello med et ironisk smil.

Arizona åpnet ballet

Det var Arizona som sto for den første scoringen, da Klas Dahlbeck sendte pucken inn i Rangers-målet et kvarter ut i første periode. Midt i andre periode hadde Zuccarello kontakt med pucken før Chris Kreider utlignet til 1-1, som var resultatet da lagene gikk til den siste pausen i Madison Square Garden torsdag kveld.

I tredje omgang løsnet det litt mer for Rangers, og etter bare to og et halvt minutt la Kevin Hayes på til 2-1 med et backhandskudd. Nå var hjemmelaget i føringen for første gang. Mindre enn fire minutter senere var den norske høyrevingen igjen involvert i en scoring: denne gangen bidro han med en assist før Keith Yandle økte til 3-1 i overtall.

Første Nash-scoring

Arizona tok ut keeperen i det siste minuttet, men i stedet for å klare å utnytte det til sin fordel, fikk bortelaget svi ytterligere da Rick Nash kom seg fri på en overgang.

31-åringen rakk ikke å sette ballen i det åpne målet før han ble hektet, men ble likevel kreditert med sin første scoring for sesongen.

Da hjelper det lite at prærieulvene fra vest hadde suverent flest skudd på mål. Når svenske Henrik Lundqvist i Rangers-målet stopper nesten alt som kommer hans vei, og lagkameratene fremover på banen får så mye bedre uttelling, går det som det må gå, og gjestene måtte vende slukøret hjem. (©NTB)