— Vi fikk en skjev start, etter at Thomas Pereira prøvde noe han ikke burde, og vi fikk et brudd mot. Likevel vil jeg gi honnør til laget for måten det reiste seg på. Spillerne viste vinnervilje, og jeg er fornøyd med at vi skapte 7-8 sjanser borte mot Tromsø. Jeg føler at vi fortjente ett poeng fra denne kampen, sier Rösler til Aftenbladet.no.

Han klaget på dommeren for TILs 2-0-mål, som kom etter et frispark inn i feltet.

— Jeg har sett på tv-bildene. Det var aldri noe frispark, sier Viking-treneren.

Han fikk nok en gang spørsmål om hva dette tapet har å si for Vikings gullsjanser.

— Det spørsmålet svarer jeg ikke på, slik jeg ikke har gjort de siste månedene. Vi tenker mest på oss selv, og det er tre kamper igjen, sier Rösler.

Skjev start

Tre minutter var spilt da Joel Lindpere satte ballen bak Thomas Myhre på Alfheim. Deretter satte Ragnvald Soma ballen i eget nett.

Morten Moldskred jobbet seg oppover høyresiden og fikk lagt inn til Joel Lindpere. Estlenderen gjorde ingen feil og satte ballen bak Myhre, via tverrliggeren.

Et tamt Viking-lag slet med å skape farligheter i den første omgangen, og det var heller ikke ufortjent at Tromsø gikk opp i 2-0-ledelse midtveis ut i den 1. omgangen.

En uheldig Ragnvald Soma headet ballen i en elegant bue over Myhre og inn i eget nett.

Stokholm tente håpet

Viking kom imidlertid bedre med i den andre omgangen, men reduseringen lot vente på seg.

I det 80. minutt satte Viking-kapteinen ballen i mål bak Sead Ramovic. Christian Steen handset innenfor 16-meteren, og dommeren pekte korrekt på straffemerket.

Viking løftet seg etter en meget tafatt 1. omgang og var nær ett poeng mot slutten av oppgjøret.

Hannes Sigurdsson var nemlig svært nær ved å sette inn 2-2 for siddisene. Razak Pimpong stormet oppover venstresiden og slo inn i bosken. Sigurdsson kastet seg frem, men traff ikke rent på ballen. Dermed gikk læret over målet til TIL-keeper Ramovic.

Resultatet betyr at Viking er sjanseløse på gullet, om Brann vinner hjemme mot Lyn i morgen.