En Lillestrøm-triumf der vil nemlig hjelpe Tromsø i kampen om å kvalifisere seg for europacup-spill. For dersom LSK er kvalifisert både gjennom serieplassering og cupen, tilfaller E-cup-plassen laget som ender på 4.-plass i eliteserien. En plassering Tromsø absolutt har heng på.

Bekymret

– E-cup ligger absolutt i bakhodet nå. Jeg må nok heie på Lillestrøm i cupen, vi vil ikke ha noen overraskelse med Haugesund-seier, smiler Christian Steen.

Midtstopperen forteller at han har vært bekymret for høstsesongen på Alfheim. Han har rett og slett fryktet at laget skulle ta ferie alt for tidlig.

– Ut fra tidligere erfaringer med Tromsø, var jeg redd for at vi skulle slappe av etter at vi nådde 30 poeng. Men så skjer det motsatt, og i dag jobber alle sammen som om det var en cupfinale vi spilte, sier Steen.

Innrømmer hands

Hardhausen måtte tidlig i kampen ut i garderoben for å sy noen sting over øyet.

– Det var en hodeduell med Søren Berg, der jeg skallet ham i bakhodet. Det er sånn som skjer, det var nok litt selvforskyldt, mener Steen, som fikk dømt et straffespark mot seg på slutten.

– Det var fryktelig klønete av meg. Jeg fikk ballen opp i hånda, og håpet dommeren ikke skulle se det. Men det gjorde han jo, og det var riktig dømt, innrømmer Steen.

Nå maner midtstopperen til edruelighet i serieinnspurten.

– Vi må ta en kamp av gangen, og så får vi se hvordan det ender til slutt. Og akkurat det er Steinar Nilsen flink til, han hjelper oss å hele tiden fokusere på neste motstander, sier Tromsø-spiller Christian Steen.