Lindpere ble den store helten i Tromsøs seier over Viking på Alfheim. Allerede etter tre minutter headet han hjemmelaget i ledelsen, og det var også Lindpere som slo frisparket som resulterte i at Ragnvald Soma scoret selvmål.

Møter stjerner

Etter kampen hastet Lindpere av gårde til flyplassen i Tromsø, for å slutte seg til Estlands landslagstropp. For til helgen møter han England – på Wembley.

– Jeg tror alle spillere ønsker å spille mot England, i alle fall på Wembley. Det er en god mulighet for meg til å vise meg frem, sier Lindpere.

Mot Viking var det Gaarde, Soma og Myhre som sto på motsatt banehalvdel for estlenderen. På lørdag er det Lampard, Rooney og Gerrard som gjelder for Lindpere.

– Dette er verdensstjerner som har spilt hele livet sitt for de største klubbene. Etter min mening er England det landslaget som har de største navnene. Å spille mot dem vil bli et flott minne å tenke tilbake på når jeg blir gammel, mener Lindpere.

– Fortjent

En bedre oppladning til storkampen mot England kunne han vel knapt fått. Lindpere var meget godt fornøyd med seieren over Viking.

– I 1.-omgangen spiller vi veldig bra. Vi skapte mange sjanser, og scorer to fortjente mål. I 2.-omgangen visste vi alle at Viking kom til å sette inn en ekstra spiss. Vi var forberedt, og klarte oss bra, mener Lindpere.

Og mer rakk ikke Tromsø-helten å si, før han måtte haste av gårde for å rekke flyet. Med én og en halv scoring og tre nye poeng i bagasjen.