Tromsdalen 3-0 Alta

Vertene, som hadde vunnet samtlige syv seriekamper, åpnet noe nølende.

Da bestemte Tomas Kristoffersen seg for å ta tak, og etter åtte minutter måkte han kula i nettmaskene.

Alta-keeper Kjetil Thomassen hørte bare nettsusen, og en tidlig baklengs var det verste som kunne skjedd finnmarkingene.

Økte ledelsen tidlig

Ti minutter senere gjorde Håkon Kjæve vondt til verre for gjestene. En corner fra Kristoffersen fant pannebrasken til en umarkert Kjæve, og fra fem meter styrte han inn 2-0. Etter scoringen falt kampen i kvalitet, og Alta hadde lite å by på offensivt. Det tok hele 40 minutter før Jon Andreas Eira kom til gjestenes første sjanse.

Skuddet fra 15 meter hadde retning mot hjørnet, men TUIL-keeper Eirik Sørensen fulgte våkent med og dyttet ballen til corner.

Yppet seg

Fem minutter etter pause kunne Alta ha redusert ved Vegard Braaten, og åpningen ga finnmarkingene blod på tann.

I perioder presset de TUIL bakover på banen, men da scoringen aldri kom skjer det som ofte skjer.

Knappe ti minutter før full tid punkterte Lars Henrik Andreassen kampen. Han fikk stå helt alene i feltet, og banket inn 3-0 med høyrefoten.

Det ble også sluttresultatet, og TUIL tok dermed sesongens åttende strake seier.