Etter en sjansefattig og tidevis kjedelig 1.-omgang i Tyrkia skrudde Manchester United opp tempoet etter hvilen.

To minutter etter Alex Ferguson s pauseprat sendte Darren Fletcher gjestene i ledelsen etter et vakkert angrep.

Omtrent like pent å se på var det da Gabriel Obertan doblet ledelsen med et kanonskudd fra 18 meter — 72 minutter ut i kampen. Hans første mål for klubben og det gledet manager Alex Ferguson.

- Obertan har slitt med et par skader, men er bare 21. Han utvikler seg bra og har blitt mye sterkere , sa Ferguson til Sky Sports.

— Han er svært talentfull, målet hans i dag beviste det.

Bebé-mål

Snaue 15 minutter før full tid fikk også mye omtalte Bebé scoret sitt første internasjonale mål for Manchester United (scoret via en Wolves-spiller i ligacupen forrige uke), etter et flott fremspill av Paul Scholes .

I den andre kampen i gruppe C vant Valencia 3-0 borte mot Rangers etter to mål av Roberto Soldado og ett av Tino Costa.

United har dermed tatt føringen i gruppa med ti poeng. Tre poeng bak følger Valencia, mens Rangers har fem poeng.

- Vi er i en flott posisjon nå med to kamper igjen. Jo tidligere vi kvalifiserer oss, jo bedre, og vi ønsker å gjøre det så fort som mulig , sa Fletcher etter kampen.

SENKET RANGERS: Roberto Soldado ble tomålshelt for Valencia. (Foto: Scanpix)