Gareth Bale of Tottenham Hotspur--------------------Joe Toth / BPIUEFA Champions LeagueTottenham Hotspur v Internazionale02 November 2010Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

Tottenham ble nærmest ydmyket i Milano for to uker siden, ihvertfall i èn omgang, og spilte ikke bare for poeng hjemme mot fjorårets mesterligavinner. Det gjaldt også å rette opp litt av den tapte æren.

Det klarte London-laget til karakteren særs godt.

— Har alt

Det ble 3-1 til slutt etter en kamp hvor Gareth Bale viste seg fra sin beste side. Den unge waliseren ydmyket til tider Brasils VM-back Maicon, og var nest sist på to av Tottenhams mål.

- Bale er helt utrolig. Det er noen dopingkontrollører her nå, og jeg håper de tester ham, spøkte manager Harry Redknapp overfor Sky Sports etter kampen.

— Han har alt. Det er ikke bare at han er rask - han har en fenomenal kondisjon også. Han kan legge inn, skyte, drible, heade - han har alt, sa Redknapp.

- Jeg føler meg trygg med ballen om dagen. Laget spiller bra, og vi har vist hvor gode vi kan være i det siste. Jeg nyter å spille fotball om dagen, det er det jeg gjør best, sier en ydmyk Gareth Bale.

- Det var en fantastisk fotballkveld. Fra begynnelse til slutt spilte vi meget godt. Vi la press på dem og lot dem jobbe. Vi spilte dem ut. Alle spillerne gjorde en kjempeinnsats på en fenomenal kveld for oss, sa Redknapp.

På SkySports' spillerbørs fikk Spurs-vingen 10 av 10 mulige.

Van der Vaart igjen

Det var Spurs som åpnet kampen hvassest og fullt fortjent tok ledelsen etter 18 minutters spill. Luka Modric spilte Rafael Van der Vaart vakkert fri rett innenfor 16-meteren, og den målkåte nederlenderen satte ballen sikkert bak Luca Castellazzi.

1-0: Rafael Van der Vaart setter inn kampens åpningsmål. (Foto: Digitalsport)Etter knappe 25 minutter løp Gareth Bale seg fri på venstrekanten, forbi høyreback Maicon, og fikk lagt inn. Der sto Peter Crouch som absolutt burde ha klart å omsette innlegget i scoring. Den høye spissens skudd gikk like utenfor.

Inters farligste mulighet i første omgang kom tre minutter før pause. Wesley Sneijder tok et godt frispark fra 17 meters hold, men Carlo Cudicini fikk sendt ballen til hjørnespark.

Målscoreren måtte ut

En strek i regningen for Tottenham var det nok at målscorer Van der Vaart måtte gå ut i pausen. Nederlenderen kjente nok til skaden han pådro seg mot slutten av forrige helgs kamp mot Manchester United.

Likevel fortsatte hjemmelaget å dominere, og etter en times spill kom Gareth Bale på nok et kraftløp nedover venstresiden. Waliseren løp fra alt og alle i Inter-forsvaret, fikk lagt ballen inn foran mål, der Peter Crouch var på plass.

En reprise av 2-0 så ut til å komme tre minutter etterpå. Bale fikk parkert Maicon nok en gang, la inn til Crouch, men dommer Kassai bedømte ballen til å ha passert dødlinjen før innlegget.

Inter reduserte

Inter-trener Rafael Benítez gjorde tre bytter utover i omgangen, og Milano-laget fikk endelig uttelling etter 79 minutter. Samuel Eto'o dro seg flott fri fra Tottenham-forsvaret og hamret ballen i lengste hjørne bak Cudicini.

Inter presset hardt i minuttene etterpå, men på en kontring stakk Gareth Bale på løp igjen. 21-åringen løp fra Inters forsvarsspillere nok en gang og fant en umarkert innbytter Roman Pavljutsjenko foran mål. Russeren satte sikkert inn 3-1 og sikret seieren for Tottenham ett minutt før full tid.

— Jeg ble litt bekymret da de reduserte til 2-1, vi begynte å se litt slitne ut. Men heldigvis fikk vi 3-1, sa Harry Redknapp.

AVGJØR: Roman Pavljutsjenko omsetter Gareth Bales perfekte innlegg i mål. Luca Castellazzi er sjanseløs. (Foto: Digitalsport)

Twente overrasket

Nederlandske Twente overrasket stort, og slo Rune Bratseths gamle klubb Werder Bremen 2-0 på bortebane.

Werder-veteran Torsten Frings måtte se det røde kortet i en kamp der Luuk de Jong og Nacer Chadli scoret de helrødes to mål sent i andre omgang. Den norske unggutten Flamur Kastrati satt på benken hele kampen for den regjerende nederlandske seriemesteren.

Det gjør at Mesterligaens gruppe A er helt åpen. Tottenham og Inter troner på topp med sju poeng, men Twente er oppe på fem. Werder Bremen har skuffende to poeng så langt.

— Vi er i en god posisjon nå. Det var en stor kamp - å møte Inter her på White Hart Lane. Alle Tottenham-fans som var her kan se tilbake med glede på at de var tilstede her i kveld, konkluderte Harry Redknapp.

SJOKKERTE BREMEN: Roberto Rosales (i rødt) og Twente tok innersvingen på Marko Marin og Werder Bremen. (Foto: Digitalsport)