— Det har ingen betydning for oss i Rosenborg om FC K gjør det godt eller ikke. Men de blir nok litt kaxige nå tenker jeg, sier Skutle.

FC Københavns uavgjort mot Barcelona i går kveld skaper ingen misunnelse på Brakka på Lerkendal. Skutle har vært med på så mange store høydepunkt gjennom RBKs mesterliga-år, at han ikke lar seg affisere så mye.

Men han innrømmer at det kun var små marginer som førte til at FCK, og ikke RBK, spilte mot Barcelona i går. Det til tross for at Rosenborg ble rundspilt av FC København på bortebane i kvalifiseringen til Mesterligaen.

- Ting kunne sett helt annerledes ut med stang inn i stedet for stang ut, sier Skutle og tenker på Roar Strands stolpeskudd.

— Men slik er fotballen, og det kan vi ikke bruke tid på, sier han.

Han mener det uansett ikke er noen vits å sammenligne RBK med FCK.

- Vi konkurrerer like mye med for eksempel Tottenham og Ajax. Men nå har FCK tatt ut et potensial jeg mener de kunne gjort for lenge siden. Og etter at danskene har vært undertrykt i 15 år, har de nok et behov for å vise at de er mye bedre enn oss nå, sier han.

Skutle fokuserer heller på det som skjer på Lerkendal i morgen kveld. Stjernegalleriet til Atletico Madrid ankommer Trondheim i ettermiddag, og selv om det er Europaligaen og ikke Mesterligaen som spilles i morgen, mener Skutle at den sportslige kvaliteten ikke er noe svakere.

— Vi møter det laget som vant Supercupen i august, og dermed Europas beste lag. Det må vi ikke glemme. Og vi håper selvsagt på at vi får en like fin ramme og ikke minst like godt resultat eller bedre som det FCK fikk i går. Vinner vi betyr det også mye for rankingpoengene neste sesong, sier han.