MOLDE (Rbnett): Mot Fenerbahçe var det de to tidligere Manchester United-spillerne Robin van Persie og Nani som ble stoppet av Molde-forsvaret. I hjemmekampen mot Celtic 22. oktober kan Carlton Cole bli angriperen Vegard Forren & Co. må bryne seg på.

31-åringen har tidligere spilt for Chelsea, Wolverhampton, Charlton og Aston Villa. Nå er han kontraktløs etter åtte sesonger i West Ham. Som Bosman-spiller kan han i prinsippet signere for ny klubb når som helst, selv om overgangsvinduet er stengt.

Ronny Deila har lenge vært på utkikk etter en ny målscorer på topp. Denne uka er Cole på prøvespill i Glasgow-klubben.

Spørsmålet blir lønnsbetingelsene

– Han skal bli kjent med oss, og vi skal bli kjent med ham, så får vi se om det er en god match eller ikke. Vi er veldig glade for å ha ham her. Han er en strålende fyr og du ser raskt at han er en god fotballspiller også, sier Celtic-treneren til den skotske avisen Herald.

Spørsmålet er om Cole vil godta lønnsbetingelsene. Lønnsnivået i Skottland er atskillig lavere enn i Premier League.

– Lønnsstrukturen her kommer ikke som noen overraskelse. Enhver agent kjenner til strukturen vår og vet hvor grensen går. Han har tjent pengene sine, og det er ikke sånn at han vil tjene null her. Betalingen er ganske OK, sier Ronny Deila til Herald.

Carlton Cole spilte 7 A-landskamper for England i 2009 og 2010.