Erling Moe og Martin Linnes møtte pressen i Istanbul. Erling Moe og Martin Linnes møtte pressen i Istanbul. Foto: BJØRN BRUNVOLL

Moe: - Kollektivet er vår sterke side

MFK-trener Erling Moe er optimist foran bortemøtet med Fenerbache.

Onsdag formiddag landet MFK-spillerne i Istanbul, og gjorde noen timer senere en treningsøkt på Fenerbaches hjemmebane Şükrü Saracoğlu stadion.

Tidligere på kvelden hadde Erling Moe sammen med Martin Linnes gjort unna pressekonferanse foran flere fremmøtte journalister fra både Tyrkia og Norge. Moe kunne slå fast at han hadde alle spillerne (bortsett fra langtidsskadde Fredrik Gulbrandsen) til rådighet på torsdag.

Tro på å stoppe stjernene

På andre banehalvdel vil blant andre de tidligere Manchester United-stjernene Nani og Robin van Persie befinne seg. Men MFK-trener Erling Moe har stor tro på at duoen skal være mulig å temme, og er optimistisk foran torsdagens oppgjør.

— Vi vil være et godt kollektiv som lag. Det er vår sterke side. Vi vet vi møter et veldig godt lag i Fenerbahce. Vi må være gode sammen. Gjør vi det vil det bli en god kamp i morgen, fortalte Moe.

_DSC7479-1.jpg Foto: Bjørn Brunvoll

— Er det noen svakheter i Fenerbache dere kan utnytte? - Hvis jeg fant dem ville jeg ikke sagt det til deg, sa Moe med et lurt smil.

Vil spille eget spill

En tyrkisk journalist lurte på hvordan MFK skulle greie seg i gruppespillet, med tanke på at de i utgangspunktet er det svakeste laget.

— Det betyr at du ikke har sett oss for mye, var Moes beskjed tilbake.

— Men jeg forstår spørsmålet. Vi ser fram til disse kampene som en stor utfordring, og vil prøve å spille vårt eget spill. Forhåpentligvis kan vi få til et resultat, sa han videre.

Besiktas-spørsmål til Linnes

De tyrkiske journalistene var ellers naturlig nok interessert i Martin Linnes. Høyrebacken var nær en overgang til Istanbul-laget Besiktas for et år siden, men ville ikke si så mye om det på onsdagens pressekonferanse.

— Dette er ikke stedet for å prate om det. Det er en viktig kamp på torsdag. Besiktas-avtalen gikk ikke gjennom. Jeg er i Molde, og er glad for å være her, sa Linnes.