Jerome Boateng of Manchester City--------------------Matt West / BPIUEFA Europa LeagueManchester City v Juventus30 September 2010Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

Mario Balotelli havnet i et basketak med lagkamerat Jerome Boateng på fredagens trening.

Den tyske forsvareren taklet italieneren på en måte angriperen ikke likte, dermed gikk de løs på hverandre.

Mye frustrasjon

Lagkamerater måtte til slutt skille kamphanene som ikke skadet hverandre nevneverdig. Balotelli og Boateng rensket også luften etterpå ved å gi hverandre en klem. Lokalavisen Manchester Evening News har publisert bilder av hendelsen, se dem her (ekstern link).

Engelske medier mener å vite at dette bare er en av flere frustrasjoner som ligger og ulmer i den stjernespekkede troppen. Emmanuel Adebayor har sagt at han ønsker seg til Juventus, Yaya Toure og James Milner skal også ha kranglet heftig etter 0-3-tapet mot Arsenal. I tillegg sliter Roberto Mancini med tilliten til spillerne som savner klare retningslinjer fra sin manager. Flere er misfornøyde med spilletiden de blir tildelt.

Scoret to onsdag

20 år gamle Balotelli har hatt en haltende start på sin karriere i lyseblått etter overgangen fra Inter Milan i sommer. Høsten har vært preget av skader, en bilulykke og masse frustrasjon. I det siste har han derimot imponert med blant annet to mål mot Red Bull Salzburg i Europa-ligaen onsdag. Men italieneren nektet å juble da han satte inn målene på sin egen hjemmebane. Han så på sine lagkamerater med et følelsesløst steinansikt.

— Han er alltid sånn, for det er jo normalt for ham å score. Han scorer hver dag, sa landsmann og manager Mancini etter kampen.

Manchester City tar i mot formlaget Bolton på hjemmebane lørdag.