— Vi fortjente å vinne denne kampen, de skapte kun sjanser på lange pasninger og innkast. De spilte ikke fotball, noe vi prøvde å gjøre, sier City-manager Roberto Mancini om lørdagens uavgjortkamp.

Manchester City jakter medaljer og Champions League-spill, men fikk det vanskelig borte mot Stoke. Hjemmelaget var det beste laget før pause, og hadde sjanser nok til å ta ledelsen.

Matthew Etherington var alene med Joe Hart, mens Ricardo Fuller hadde to muligheter.

Mario Balotelli fikk sjansen like før pause, men avslutningen fra City-spissen gikk utenfor.

Straffe?

12 minutter etter pause prøvde Etherington seg med et skudd som var på vei utenfor, men Ryan Shawcross kastet seg frem og fikk hodet på ballen. Den gikk imidlertid over målet til Hart.

Balotelli fikk nesten kontroll på ballen inne i straffefeltet etter 74 minutter, men Stoke-forsvaret klarte å holde unna.

Etter 78 minutter ville Stoke ha straffe. Kenwyne Jones sendte ballen mot mål etter en corner fra Etherington, men James Milner fikk stoppet den på streken. Jones mente City-spilleren brukte hånden, men dommeren var ikke enig.

Tok ledelsen

Tre minutter senere tok City en noe ufortjent ledelse.

Micah Richards lurte bort en forsvarer med en frekk vending, og sendte ballen i det lengste hjørnet. Dermed så det ut til at City skulle klare en viktig og vanskelig borteseier.

På overtid glapp imidlertid to av poengene for Roberto Mancini.

Matthew Etherington fikk ballen fra hælen til Tuncay, og banket den opp i det lengste hjørnet. Et fortjent poeng til Stoke, som klatret til niendeplass. Manchester City er nummer fire, fem poeng bak byrival United.

Resultatene lørdag ( KAMPFAKTA FINNER DU HER):

Aston Villa – Arsenal 2-4, Bolton – Blackpool 2-2, Everton – West Bromwich 1-4 Fulham – Birmingham 1-1 Manchester U. – Blackburn 7-1 Stoke – Manchester C. 1-1, West Ham – Wigan 3-1, Wolverhampton – Sunderland 3-2. Spilles søndag: Newcastle – Chelsea, Tottenham – Liverpool.