Stoke City skal være nær en avtale med den svenske Dalkurd-spilleren Smajl Siljevic .

— Kontrakten er ikke signert ennå, men forhåpentligvis er det like før, sier Stoke-manager Tony Pulis til soccernet.com .

Men det er ikke bare Stoke som skal handle, om vi tror på ryktene fra England. For både Tottenham og Fenerbahce skal være ute etter Bordeaux-forsvarer Michael Ciani. 26-åringen kan forlate Frankrike allerede i januar, men klubbpresident Jean-Louis Triaud har vært klar på at Ciani ikke drar fra klubben for mindre enn 70 millioner kroner. Også AS Roma har følerne ute, melder talksport.co.uk.

(Artikkelen fortsetter)

Stoke og Tony Pulis har svensk 17-åringen i kikkerten. (Foto: Digitalsport)

I Manchester er Emmanuel Adebayor nå så lei av tingenes tilstand at han er klar for en låneavtale med Tottenham fra januar. Aston Villa ønsker seg Shaun Wright-Phillips og AC Milan er ute etter Roque Santa Cruz, hevder Daily Mirror.

City har på sin side planer om å hente inn nye spillere, og 22 år gamle Daniel Carrico skal være et godt tips. Midtstopperen er verdsatt til 120 millioner, men det er som kjent lommerusk på City of Manchester Stadium. Carrioco kan forlate Sporting Lisboa i januar, hevder dailymail.co.uk

Chelsea ligger heller ikke på latsiden, og mirrorfootball.co.uk melder at Newcastle-forsvarer Steven Taylor kan være neste mann inn på Stamford Bridge om de blå blar opp 90 millioner kroner.

Chelsea skal også være ute etter Lokomotiv Moskva -keeper Guilherme som reserveløsning for Peter Cech. Ancelotti skal også være litt interessert i Bolton-forsvarer Gary Cahill som har vært linket til Liverpool, melder Daily Mirror.