Argentineren Tevez har ved flere anledninger hintet om at han ikke kommer til å spille fotball mye lengre. Det gjentar han nå i et intervjue med argentinske medier.

Jeg skulle gjerne hatt tilbake det gamle livet mitt i nabolaget der jeg bodde før. Jeg har ikke lyst til å spille mer. Jeg er lei av fotball, og jeg er lei av folkene som jobber i fotballen. Fotballen handler kun om penger , sier Tevez ifølge Sky Sports.

Går ut mot unge spillere

Da 26-åringen ble skadet tidligere i sesongen fikk han lov til å reise tilbake til Argentina for å lege skaden. Tevez tar nå et oppgjør med unge fotballspillere.

De unge spillerne tror de har vunnet noe innenfor fotballen bare fordi de har to mobiltelefoner og et hus. Det er alt for mange dårlige mennesker i fotballen, og du må slåss med dem hele tiden. Jeg kommer til å spille fotball i tre eller fire år til i Europa, så kommer jeg til å legge opp , sier argentineren.

- Har ikke utdannelse

— Dagens unge fotballspillere har ingen utdannelse i det hele tatt, og jeg vil ikke høre på dem. Når Martin Palermo eller Juan Roman Riquelme snakket når jeg var i Boca, hørte alle på det som ble sagt, sier 26-åringen.

— Jeg ønsker ikke at unge spillere skal spørre meg: "hvorfor gjorde du det der?". Jeg ville slått de ettersom jeg har vunnet 13 titler i karrieren min, sier en oppgitt argentiner.