Søndag morgen ble nyheten bekreftet på klubbens hjemmeside med en uttalelse om de også har avslått Tévez' transfersøknad.

— Vi bekrefter at Carlos Tévez har levert en skiftlig søknad om å få forlate klubben, men at denne er avvist. Vi er skuffet over situasjonen og spesielt Tévez' representanter , står det i meldingen.

Argentineres ønske om å forlate England skal bunne i to ting. For det første at han har fått et anstrengt forhold til klubbens styreformann Garry Cook og ikke minst manager Roberto Mancini.

Misnøyen med sistnevnte kom tydelig til syne da de to argumenterte åpenlyst da Tévez ble tatt av banen mot Bolton forrige helg.

Vurderer å legge opp

Tévez har flere ganger tidligere sagt at han kan finne på å legge opp som fotballspiller når som helst.

  • **Les også:

Tevez vurderer å legge opp** Tevez: - Jeg er lei av pengejaget Tévez til Argentina

Hovedgrunnen skal likevel være at spissen har fått hjemlengsel. Tidligere i år ble hans yngste datter født for tidlig og måtte motta intensivbehandling på sykehuset. Pappa Tévez ønsker derfor å flytte hjem til familien i Argentina.

Det var News of the Worlds fotballsjef Neil Ashton som først brøt nyheten på sin Twitter-profil. Avisen har et noe frynsete rykte, men treffer ofte på de store avsløringene.

Utover kvelden kom også de mer seriøse aktørene The Guardian og The Telegraph med samme historien. I morgentimene søndag kunne også Sky Sports melde om at Tévez ønsker seg bort.