Allerede i sommer overrasket Carlos Tevez en hel fotballverden med å fortelle at han vurderte å legge opp. Han var sliten og lei av fotball.

Den lille argentineren fortsatte derimot å spille, har vært på banen i samtlige syv kamp for Manchester City i år og er blitt tildelt kapteinsbindet av Roberto Mancini. Men Tevez vurderer fremdeles å legge skoene på hylla.

— Jeg begynner å bli en gammel mann nå og har begynt å tenke på ting , skal Tevez (26) ha sagt i et intervju med News of the World i dag.

— Når jeg snakker om å slutte, så mener jeg å slutte med fotball - ikke bare landslaget. I øyeblikket vet jeg ikke om det skjer om en måned, om et år eller om tre eller fem år. Jeg går og tenker på å slutte og en dag våkner jeg kanskje og sier "Ikke noe mer fotball", sier argentineren.

Mistrives som fotballspiller

Senest tidligere denne uken ble det rapportert at han var i en krangel med manager Mancini i pausen av kampen mot Newcastle. Om det har påvirket hans tanker skal være usagt, men spilleren hevder i hvert fall at han ikke liker livet som fotballproff.

- Jeg begynte å spille tidlig og har alltid jobbet hardt. Jeg har spilt mange kamper denne sesongen og kroppen begynner å kjenne det. Jeg er sliten , sier Tevez.

Hensynet til familien er også noe spissen tenker på.

— Jeg har spilt i England i fem år og har ikke tilbrakt en eneste jul- eller nyttårsfeiring med familien.

- La meg fortelle deg, jeg trives ikke med livet som fotballspiller , sier han.