Statistikksenter Premier League:

Manchester City begynner å få ting på stell i Premier League, og de lyseblå henger brukbart med i toppen.

Kaptein Carlos Tevez har vært blant lagets beste og mest stabile spillere så langt denne sesongen, men argentineren er ikke alltid enig i trener Roberto Mancinis taktiske disposisjoner.

I søndagens oppgjør mot Newcastle gikk City til pause på stillingen 1-1 , og i garderoben fikk spillerne det glatte lag av Mancini. Midt under italienerens taktisk tale kokte det over for Tevez, som reiste seg opp og snakket treneren midt i mot.

Han hadde sett seg lei på Mancinis defensive tankegang som fører til at Tevez jobber alene på topp, kun hjulpet av to vinger.

— Mye ble sagt

Både soccernet.com, The Guardian, Daily Telegraph og Daily Mail melder at Mancini ble fryktelig provosert av kapteinens motstand, og at det endte med at de to City-profilene stod og skrek til hverandre midt i garderoben.

- Det var fryktelig mye som ble sagt i gruppa i pausen, men guttene viste flott respons i 2. omgang , kommenterer Citys assistenttrener Brian Kidd.

Tevez og Mancini skal ha gjort opp seg i mellom før pausens slutt, og Manchester City vant til slutt 2-1 etter en kjempescoring av Andy Johnson.

VIDEO Skråblikk på 26. serierunde:

Celina, Rosenboys og Søviknes

RUNDE 26: Celina, Rosenboys og Søviknes Totalt useriøs oppsummering av serierundene