SER IKKE BRA UT: ...med 100 millioner til Rune Hauge, mener Nils Arne Eggen.

— Det finnes ingen jobb der noen kan gjøre seg fortjent til 100 millioner kroner bare gjennom et pennestrøk. Ut ifra de demokratiske prinsippene vi forsøker å leve etter er en slik utbetaling helt uakseptabel, sier Eggen til Adresseavisen.

- Men den administrerende direktøren i Rosenborg (Nils Skutle) mener Hauge fortjener disse pengene...?

— Da er vi fullstendig uenige, svarer Eggen etter en kort tenkepause.

Nils Arne Eggen har også tidligere kritisert Rune Hauge og hans agentkolleger, som han mener bare er ute etter å tjene penger uten at de selv tilfører noe tilbake. For fem år siden var Rune Lange så godt som klar for Rosenborg - helt til Rune Hauge blandet seg inn.

— Fotball-Norges verste motstander er agenter som Hauge. Rune Lange er hjernevasket av Hauge og fotballen styres nå av mediemoguler og agenter, som representerer holdninger som er i fullstendig utakt med de prinsippene vi skal bygge et demokratisk samfunn på, sa Eggen den gangen.

Og holdningen har ikke endret seg til i dag. Han kan ikke forstå at en person som ble fratatt lisensen helt plutselig blir tatt inn i varmen igjen.

— Jeg kan ikke forstå hvordan det er mulig. Først ble han fratatt lisensen, så er han plutselig på banen igjen for Norges Fotballforbund som om ingenting har skjedd. Jeg har vunnet 22 mesterskap med Rosenborg. Nå kan dere sjekke kontoen min og se hvor mye jeg har igjen, tordner Nils Arne Eggen.