Steinar Nilsen fredes i Tromsø. Foto: Håkon Steinmo

ALFHEIM: I likhet med trenere, spillere og publikum, var heller ikke styret i TIL fornøyd med tidenes største hjemmetap (0-6) mot Strømsgodset. – Kampen talte egentlig sitt eget språk. Det var en kjempedårlig kamp og egentlig ikke så mye mer å si om det, sier styreleder i TIL Holding AS, Per Aronsen.

– Forferdelig dårlig

Aronsen mener likevel at det ikke er noen grunn til å innkalle den sportslige ledelsen for å forklare hvordan det kunne gå så forferdelig galt.

– Det har vært gjort mye bra på Alfheim og vi tenker langsiktig. Trenerteamet posisjon har ikke vært et tema i det hele tatt, sier Aronsen og utdyper,

– Jeg har sagt tidligere at vi ser ting i et lengre perspektiv og ikke ut ifra enkeltkamper. Vi har gode spillere som har prestert bra i mange kamper. noen ganger har det vært dårlig og i går (søndag) var det forferdelig dårlig. Vi får håpe det var et engangstilfelle.

God nok

TIL måtte ha ekstern hjelp for å finansiere Thomas Kind Bendiksen sitt låneopphold.

Aronsen avviser at de har mulighet til å forsterke laget mer i sommer.

– Jeg har vært spurt om det mange ganger tidligere. Vi har de økonomiske rammene vi har og kan ikke gå utover de uten ekstern hjelp, slik vi fikk til med Thomas Kind Bendiksen.

Likevel er han optimistisk tross det forferdelige tapet.

– Det har vært mange kamper der vi har spilt bra og hatt stang ut. Vi har ambisjoner om, og tror og håper, at vi skal klare å berge plassen i Tippeligaen.