TROMSØ — STRØMSGODSET 0-6

Thomas Kind Bendiksen gikk inn med store forventninger til sitt comeback i TIL-drakten, og manet resten av "Gutan" til å krige i det han skulle ta avsparket med Jonas Johansen. Lite visste han på det tidspunktet at han satte i gang en av de verste kampene som er blitt spilt av TIL på Alfheim.

-Det er utilgivelig på alle mulige måter, men dette er bare noe vi må glemme med en gang og fokusere på neste kamp, sier Kind Bendiksen til iTromsø i mixed zone etter kampen, tydelig skuffet over det han selv og laget presterte.

TV: Se målene i videoen øverst i saken.

- Vi har vært gode på trening

Tromsøs Thomas Kind Bendiksen etter kampen Tromsø IL-Strømsgodset på Alfheim Stadion søndag ettermiddag. Kampen endte 0-6. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

For harstadværingen kunne ikke tro sine egne øyne da han så opp på resultattavla etter at dommer Trygve Kjensli blåste av kampen. Sekunder tidligere hadde Wangberg blitt utvist. Ingen TIL-fans sto igjen.0-6 og tidenes verste hjemmetap for "Gutan".Fiaskoen, ydmykelsen og flausen var komplett for den innleide midtbanespilleren fra Molde.

-Verste av alt er at vi har hatt finetreningsdager, og jeg føler at vi har en veldig bra start kampen. Men de setter de to første sjansene, mens vi bommer, oppsummerer Kind Bendiksen.

Tenker neste kamp

Slukøret måtte Kind Bendiksen og resten av "Gutan" gå inn i garderoben, etter å ha blitt rundspilt etter alle kunstens regler. Han ville ikke gå med på at det var tidenes største nedtur i hans fotballkarriere.

— Det er klart det er en negativ opplevelse, men det er bareen kamp og nå må vi bare ha fullt fokus på kampen mot Vålerenga på fredag. sier midtbanespilleren.

Det er Jonas Johansen enig i.

-Vi må tenke neste kamp. Vi har vist tidligere at vi eret sterkt kollektiv, så det må vi bare vise på nytt.