Kent-Are Antonsen var dagens beste TIL-spiller på børsen med å spille kun 45 minutter. Her er iTromsø sin spillerbørs etter 0-6-tapet mot Strømsgodset.

Pål Vestly Heigre 2

Fikk en vanskelig jobb på 0-1-scoringen. Vanskelig å si om han er for passiv i den situasjonen. Svakt feltarbeid på 0–4.

Morten Moldskred 2

Brente gigantsjanse etter 10 minutter etter innlegg fra Kent-Are Antonsen. Burde definitivtsatt den i mål. Usynlig.

Magnar Ødegaard 1

Passiv på innlegget på0–1. Kan dele skylden sammen med Antonsen. Store problemer med de vanskelige innleggene til Strømsgodset. Horribel kamp av midtstopperen.

Simen Wangberg 1

Slet med å holde følge det raske kombinasjonsspillet til Strømsgodset, og var ikke den bautaen TIL virkelig trengte i går. Toppet sin verste kamp noensinne med rødt kort.

Kent-Are Antonsen 2

Nesten det eneste, lille lyspunktet i dag. Smart innlegg til Moldskred etter 10 minutter. Dagens beste for ”Gutan”, ikke at det skulle så mye til.

Christian Landu-Landu 2

Jobbet hardt på midten, men er ikke i nærheten av å være like ivrig i gjenvinningsfasen som han bruker å være. Hengte ikke med på 0-3-scoringen i det hele tatt og er på etterskudd.

Remi Johansen 2

Ekstremt anonym. Veldig svakt å la Vilsvik lure seg unna på 0-2-scoringen. Byttet ut etter 60 minutter.

Magnus Andersen 2

Preget kampen i svært liten grad, og er like svak offensivt som vel så defensivt. Slet i likhet med resten av laget voldsomt.

Thomas Kind Bendiksen 1

Prøvde å diktere spillet, men feilet grovt. Er ikke i nærheten hele kampen gjennom. Tøft comeback for harstadværingen.

Jonas Johansen 1

Lagde det unødvendige frisparketsom førte til 0–2. Og etter det så var det vanskelig å vite om Johansen var på banen.

Zdenek Ondrasek 2

Strålende gjenvinning etter fire minutter spilt, men hva i alle dager skjedde i avslutningsøyeblikket. Elendig kamp, som resten.