LERKENDAL: Rosenborg hadde supersjanser både ved Rade Prica, Daniel Fredheim Holm og Simen Wangberg. Men ballen ville ikke i mål selv på de største sjansene, da publikum så ballen inne.

Rade Prica fikk servert ballen i gullposisjon rett før slutt, men da selv den gikk utenfor var det slett ikke Rosenborgs dag. For det stemte ikke mot AEK Larnaka i den viktige kvalikkampen til Europaligaen.

Intervju med Rade Prica:

Rade Prica etter AEK Larnaka

Tam andreomgang

Større effektivitet er noe Rosenborg bør ha med seg i kampene mot europeisk motstand. For etter null mål og uavgjort kan det bli en tøff reise til Kypros for Rosenborg. Og der det ble produsert målsjanser i første omgang var det lenge tammere i andreomgang.

Det var først mot slutten at Rosenborg begynte å vise seg frem igjen. Daniel Fredheim hadde muligheten fra venstre kant av straffefeltet. Men ballen gled en halvmeter til side for stolpen og det var ingen spillere på bakre stolpe. Og da Prica misset på den nevnte sjansen, kan Larnaka på bortebane bli en tøff nok oppgave for Rosenborg. Det selv om gjestene i kveld bar preg av å ha hatt en sommer uten seriefotball. Men Rosenborg som var midt i sesongen slet med det kypriotiske lag som var lite villig til å gå fremover, men samtidig klarte seg bakover.

Intervju med Jan Jönsson:

Jan Jönsson etter AEK Larnaka

Et par Larnaka-farligheter

Likevel hadde det kypriotiske laget, som ble nummer fire i den hjemlige serien i fjor, et par farligheter. Og selv om de ikke var en virkelig trussel på Lerkendal kan det endre seg mye i returen.

Mushaga Bakenga ble satt innpå mot slutten, men kom bare til et farlig innlegg. I et tannløst offensivt spill fra Rosenborg var det Borek Dockal som viste sterkest takter. Men det ble aldri omsatt i mål. Og det gjør det vanskelig for Rosenborg.

Reaksjonene fra publikum:

Lite folk på Lerkendal Vi fulgte kampen: