LERKENDAL: — Før kampen mente jeg at det var en 40 prosent sjanse for oss til å gå videre og 60 prosent sjanse for at Rosenborg skulle gå videre. Nå mener jeg det er 50 prosent sjanse for avansement for begge lagene etter det vi oppnådde her , sier Larnaka-trener Ton Caanen.

Tre skader gjorde blant annet at lagets stjerne Kevin Hofland ikke kunne spille. Larnaka var svekket på Lerkendal

- Det vi prøvde på var først å stoppe Rosenborg og deretter når man kommer inn i kampen prøvde vi også å skape egne sjanser. For man ønsker å spille fotball , sier den nederlandske treneren.

- Samme fotballen

Caanen har lagt merke til at Rosenborg ikke har noen god sesong, men ville ikke la det spille inn slik at han skulle åpne opp eget spill mer.

- Vil man se Larnaka angripe mer i returen?

- Nei, vi vil se den samme fotballen, men i løpet av de siste to dagene fikk vi tre skader på trening så jeg måtte skifte planen min hver dag. Det ble klart klokken tre at kapteinen ikke kunne spille. Når jeg får de tilbake så gir det meg flere muligheter , sier Caanen før returen.

Intervju med Rade Prica:

Rade Prica etter AEK Larnaka

Ikke tenkt prosenter

Jan Jönsson sier han ikke har tenkt noe på sjansen for avansement etter 0-0 kampen på Lerkendal..

— Jeg har ikke tenkt så mye på prosentsatser før kampen og tenker vel ikke så mye på det nå heller. Jeg syns til tross for en svak kamp, spesielt temposvak kamp, så ser jeg muligheter i returen.

- Hvordan ser du for deg et kampbilde der?

- Jeg ser vel at de kommer til å gå mer fremover på banen og hjelpe til litt med matchen og ikke dra ned tempoet. Men de var dyktige til det og det var vår feil at vi ikke løste det , sier Jönsson.

Intervju med Jan Jönsson:

Jan Jönsson etter AEK Larnaka