Hannover og Mohammed Abdellaoue gjorde en god kamp hjemme mot sterke Sevilla og vant 2-1 etter to mål av Jan Schlaudraff. «Moa» hadde den målgivende pasningen før Schlaudraffs 1-0-mål, som kom allerede etter seks minutters spill. Frédéric Kanouté utlignet for Sevilla, men en ny Schlaudraff-scoring rett før pausen sørget for at Hannover har et ørlite overtak før returmøtet i Spania i neste uke.

Fulham , med Brede Hangeland på banen i samtlige 90 minutter, hadde ingen problemer med å feie unna ukrainske Dnipro med 3-0 på eget gress. De to første målene ble satt inn av Aaron Hughes og Clint Dempsey i løpet av de siste sju minuttene av første omgang. Dempsey økte ledelsen for London-laget like etter hvilen. John Arne Riise satt på Fulhams innbytterbenk hele kampen. Lillebror Bjørn Helge Riise er skadd og var ikke i troppen.

Tetteys klubb overbeviste

Alexander Tetteys franske klubb Rennes tok en sterk borteseier mot serbiske Røde Stjerne i Beograd. Tettey spilte hele oppgjøret for bortelaget som til slutt vant 2-1. Jonathan Pitroipa og innbytter Victor Montano scoret målene for Rennes etter at Kadu hadde gitt vertene ledelsen på straffe.

For Ardian Gashi og Jørgen Skjelviks Helsingborg ble det tap på bortebane i Belgia mot Standard Liege. Kampens eneste mål ble scoret av Mohammed Tchite, men Standard brente også en straffe tre minutter før pause. Helsingborg-keeper Pär Hansson slet med magetrøbbel, men maktet likevel å holde flere baklengsmål unna, blant annet ved å redde straffen. Å starte på 0-1 hjemme i Skåne i neste uke er ikke umulig å hente inn for den svenske serielederen. Gashi spilte hele kampen for HIF, mens Skjelvik var ubenyttet reserve.

Høgli spilte hele

I Georgia var landslagsback Tom Høgli på banen hele oppgjøret for Brugge da det belgiske laget spilte 3-3 borte mot Zestafoni. Med tre bortemål har Høglis klubb skaffet seg et godt utgangspunkt foran returkampen på hjemmebane.