Fotball, 08.05.2011 , Tippeligaen ,Eliteserien ,Molde fk - Rosenborg BK 0-2 ,Aker stadion ,Makthar thioune - moldeAlejandro lago - rosenborg Foto: Richard brevik , Digitalsport Foto: Digitalsport

Jönsson ser også at det varierer for mye i prestasjonen for tiden, fra godt spill mot Molde til svake prestasjoner som kun har gitt en seier på de åtte siste kampene. Torsdag fortsatte det med en svak målløs forestilling i den svært viktige kvalikkampen til Europaligaen mot AEK Larnaka.

— Det er mulig det kan ha sammenheng med det har kampprogrammet. Vi trykker på mange av de samme spillerne, så belastningen er kanskje vel tøff nå. Vi gjorde noen naturlige omrokkeringer mot Larnaka og gjør det samme mot Haugesund på grunn av skader og karantene. Kanskje det hjelper, sier Jönsson.

Utskiftning fra start

RBK-treneren ser at det kan være nødvendig for spillere å hvile mot Haugesund. Det betyr at Per Verner Rønning og Alejandro Lago kan komme til å snøre på seg skoene fra start i bortemøtet søndag.

- Det er mulig at begge spiller. Vi ser at det har vært stor belastning på spillere som Lustig og Dorsin. Jim Larsen har også trent alternativt noen dager så vi er ikke klare på hvilke fire som spiller bak mot Haugesund, sier Jönsson.

Han lot seg glede av at Alejandro Lagos spill mot Larnaka og var også godt fornøyd med Rønning.

— Verner Rønning var også konstruktiv med sin venstrefot, sier Jönsson.

Ikke nattsvart

Han ville for all del ikke trykke spillerne ned med å kalle kampen mot Larnaka nattsvart under spillergjennomgangen, selv om de i fellesskap fastslo at kampen var svak.

Det ble også tatt en MR av Simen Wangberg i dag. Han fikk problemer med hamstringen mot Larnaka og er trolig lite aktuell mot Haugesund.