— Målet mitt med boksingen har aldri vært å tjene veldig mye penger og bli rik. Det er ikke slike tanker som har motivert og drevet meg, forteller Brækhus til NTB.

Etter 28 kamper med like mange seirer står hun med mesterbeltene i de fire store internasjonale forbundene i tillegg til VM-tittelen i et rent kvinneforbund.

— Jeg vet jeg kan bli bedre enn det jeg er nå. Både Vladimir Klitsjko som jeg jobber tett sammen med, og treneren min, Johnathon Banks mener det samme, sier den norske «førstedamen».

— Det er først og fremst derfor jeg satser knallhardt videre. Måler er å skrive meg inn i idrettshistorien som den største og beste kvinnelige bokseren noensinne. Alle vil vel gjerne få navnet sitt i historiebøkene, sier Cecilia Brækhus til NTB.

Hun vil aldri bli glemt. Per i dag regnes hun som den beste kvinnelige bokseren uansett vektklasse, men hun vil et hakk videre og sikre seg legendestatus.

Etter det imponerende comebacket lørdag kveld, og den soleklare seieren over utfordrer Chris Namus fra Uruguay, er hun på god vei til å bli enda større, ikke bare i Norge, mens også internasjonalt. (©NTB)

Dagens mest leste saker: